„Арес“ и у Врању

У склопу акције „Арес“, коју је полиција у сарадњи са надлежним тужилаштвима спровела на територији 27 градова и општина у Србији, у Врању је ухапшено четири лица.

Потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, прецизирао је да је акција усмерена на сузбијање криминала, пре свега трговине наркотицима.

Полиција у Врању ухапсила је Б.Г. због недозвољене производње и стављање у промет опојних дрога. Полиција је код осумњиченог пронашла око седам и по килограма марихуане спаковане у 13 пакета, а на парцели поред породичне куће у пластенику пронађено је 19 биљака марихуане.

Ухапшен је и Д.М. (1955) због дела недозвољене полне радње. Сумња се да је Д.М., оштећену девојчицу повео у шетњу, након тога ставио у крило и додиривао по телу.

Н.С. (1959) ухапшен је због недозвољене производње, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа. Полиција је приликом претреса стана и других просторија осумњиченог, пронашла ловачку пушку ручне израде и полу-аутоматску пушку, за које не поседује одобрење издато од стране надлежних органа. Такође пронађена је и ловачка пушка са оружним листом на друго име и 22 метка.

У Врању је ухапшен и С.А. (1968) због недозвољене производње, држање, ношење и промет оружја и експлозивних направа. Претресом стана и других просторија осумњиченог, полиција је пронашла две пушке, два пиштоља и 669 комада муниције различитог калибра, за које није поседовао одобрења надлежног органа.

Подели: