До новембра крај радова на деоници Српска Кућа – Левосоје

Потпредседница владе и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић критиковала је данас извођаче радова на делу Коридора 10 од Српске Куће до Левосоја и затражила да се појачају радови како би та деоница била готова у предвиђеном року, до новембра.

У разговору са извођачима  указано је на неопходност ангажовања већег броја људи и опреме како би се посао завршио у планираном року.  Ово је једина деоница на Коридору 10, где је посао поверен домаћим грађевинским фирмама. Дужина трасе је 8, 6 километара.

Контрола извођача радова биће свакодневна, јер је до сада на овој траси завршено 55 одсто од укупног посла, а циљ је да се до новембра добије пут врхунског квалитета.

Након тога, биће готов комплетни Јужни крак Коридора 10 осим Грделичке клисуре, која се ради. Следеће недеље у појединим деловима клисуре почиње асфалтирање.

Радове на овој важној деоници пута, министарка Михајловић обишла је заједно са директорима Коридора и Путева Србије, Зораном Бабићем и Зораном Дробњаком.

Подели: