Огласио се градски „Водовод“ поводом претњи директору Ђорђевићу

У саопштењу за јавност ЈП „Водовод“ у Врању се каже:

Бесрамно је и скандалозно којим се све методама: уценама, претњама, застрашивањем… служе  „новинари“ недељника „Врањске“, са крајњим циљем да начине штету људима који су на руководећим местима у Врању.

Наиме, један од последњих примера је када је на званичну електронску пошту ЈП „Водовод“ стигла порука која садржи претњу упућену директору Горану Ђорђевићу. Поред питања у последњем делу поруке коју је потписао Славомир Костић, новинар недељника „Врањске“ између осталог стоји:

“ …ПА ЈЕ ЗА ВАС БОЉЕ И ЗДРАВИЈЕ ДА МИ ОДГОВОРИТЕ !“

Поред тога што садржи елементе претње, нехумано је што је оваква порука на адресу Водовода стигла када је директор Горан Ђорђевић већ био у једној специјалној болници за лечење дијабетеса.

Реч је, дакле, о већ виђеној, испробаној методи уцене и претње како би се дошло до циља, а циљ је новац. Овакав поступак за епилог има поднету кривичну пријаву против Славомира Костића, Полицијској управи у Врању.

Очигледно је да овакви притисци и напади без доказа имају за циљ да наруше углед појединих директора и функционера у локалној власти.

Ови, у последње време учестали, планирани и тенденциозни напади „независних“ медија из Врања, су контра пропаганда заснована на незнању и измишљотинама у покушају да се завара јавност њиховим тобоже „објективним“ извештавањем и истраживачким новинарством.

Сигурни смо да ће се оваквом бахаћењу стати на пут и да ће то учинити надлежне институције, стоји у саопштењу за јавност градског Водовода.

Подели: