Брига о угроженим породицама у Врањској Бањи

Чланови Савета за социјална питања Градског одбора Српске напредне странке уручили су пакете са основним животним намирницама социјално угроженим породицама, смештеним у насељу Расадник у Врањској Бањи.

По речима Ненада Милојевића, председника Савета, реч је о донацији коју је обезбедио Миомир Божиловић, приватни предузетник из Крушевца. Осим основних животних намирница у пакетима су се нашла и средства за хигијену и школски прибор. Чланица Савета Данијела Милосављевић, истиче да је реч о 17 породица које су на евиденцији Центра за социјални рад у Врању и које су иначе корисници новчане социјалне помоћи. “Нама је свака помоћ драгоцена, а највише нам значи чињеница да нас друштво није заборавило, да ипак мисли на нас“, каже Горан Марковић, један од корисника.

Чланови Савета за социјална питања у кругу насеља уредили су и кошаркашки терен, заменивши већ дотрајалу таблу и обруч новим. У оквиру ове посете на игралишту у центру Врањске Бање, које је недавно опремљено новим играчкама за забаву малишана, посађене су саднице тује, чиме је оплемењен цео простор.

Подели: