ГрО СНС: У политичкој утакмици се не побеђује лажима, неистинама и дневнополитичким подметањима

Градски одбор Српске напредне странке огласио се саопштењем за јавност поводом низа напада и осуда које је Покрет слободних грађана упутио у свом саопштењу након прославе Свете Петке, страначке славе Српске напредне странке. Саопштење преносимо у целости.

“Српска напредна странкаГрО Врање, више се и не гнуша на текстове и натписе разноразних превараната, политиканата и дневно политичких шићарџија. Њима се придружила и симпатична екипа политичких аутсајдера из такозваног Покрета слободних грађана, на чијем челу је човек коме није било довољно што је унизио и разорио институцију Омбудсмана, што је месецима и годинама флагрантно кршио законе и Устав Србије, служио се срамним лажима, док је злоупотребљавао функцију Заштитника грађана, за шта су га грађани Србије плаћали из свог џепа сваког месеца „само“ 3000 евра, већ да настоји раме уз раме са онима који би да пуцају, вешају и линчују грађане Србије.

У најмању руку је неозбиљно када људи таквог профила говоре о „медијском мраку“ и о независности медија. Они који чак новинаре деле на добре и лоше… који бирају новинаре којима ће одговарати на постављена питања, а којима неће. Да није тужно било би смешно. Можемо само да замислимо какав би медијски мрак био када би они дошли на власт. Мада, и поред свих њихових настојања, мирис и траг барутних честица са руку се не скида баш лако.

Његов политички следбеник у Врању, извесни Нухијевић, као некадашњи градски већник, одсуствовао је са посла читаве две и по године, за које је време уредно примао плату из средстава пореских обвезника. Једини његов пројекат је била набавка 50 контејнера за смеће, запремине 1,1м3, којима  се изгубио сваки траг, по окончању пројекта. Злонамерни људи би помислили да је то оркестрирана кампања Двери, СДС (ако то уопште и постоји), једног врањског новинарског великомученика и горе поменутих индивидуа из ПСГ који сви заједно имају 15 година радног стажа и 19 странака кроз које су се (не)успешно прошетали. Овом опозиционом политичком бућкуришу је заједничко то што се налазе на политичким и друштвеним маргинама Града, али и патолошка мржња према Српској напредној странци.

Господо, у политичкој утакмици се не побеђује лажима, неистинама и дневнополитичким подметањима, а мржња, нарочито патолошка, није добар темељ новог политичког концепта за који се наводно залажете и који желите да скупо продате нашим грађанима. Без обзира на  медијску подршку Преподобног и изгладнелог борца за демократију и слободу медија, ни овог пута нећете преварити грађане Врања. Нинови Сорошевски фондови, финансијска и логистичка помоћ неких амбасада неће бити довољни, јер нећемо Вам дозволити поновно уништавање и пљачкање наше државе.

Смета Вам и страначка слава Света Петка, коју Српска напредна странка слави већ девет година и славиће је за век векова. Не чуди нас што они који прете вешањем, метком у чело и мокрењем по гробу, такве вредности не познају и што не знају да се Литургија служи у јутарњим часовима.”

Подели: