Честитка председника Градског одбора СНС Врање, народног посланика Славише Булатовића поводом градске славе

Поводом Градске славе, председник ГрО СНС Врање и народни посланик Славиша Булатовић упутио је честитку у којој се каже:

– У име руководства Српске напредне странке Врање, свештенству Саборног храма Свете Троjице и грађанима, од срца честитам градску славу Духовски понедељак са жељом да у годинама пред нама наш град буде лепши и бољи и да ову и све наредне славе прославимо у здрављу и благостању.

Поштујући и негујући нашу богату традицију, чувајући вредности на којим она почива, наши напори усмерени су ка унапређењу квалитета живота грађана у садашњости, као и на реализацију визије просперитетне будућности Врања и Врањске Бање. Да бисмо на најбољи начин искористили шансе које су пред нама, потребан нам је самопрекоран рад, заједништво и сарадња. Једино тако можемо осигурати развој и суочити се са изазовима које нам предстоје на даљем путу. Са најискренијом жељом да се у будуће више гради, запошљава, реализују пројекти из привреде и културе, још једном Вам драги суграђани честитам градску славу.

 

Подели: