Богат програм на „Данима каранфила“

Културно-туристичка манифестација “Дани каранфила” у Врањској Бањи ове године биће организована у четвртак и петак, 16. и 17. августа. Централни догађај ће традиционално бити избор за „Мис каранфил девојче 2018“ на платоу испред ресторана „Кичер“, док су за све учеснице обезбеђене вредне награде. Програм манифестације ће бити разноврстан, а што се тиче музичког дела, посетиоце ће забавити Амадеус бенд и Тамара Милутиновић.

“Дани каранфила“ почињу у четвртак, 16. августа, трубачком будилицом у јутарњим часовима. Након тога, у 11 сати на платоу испред ресторана „Кичер“ биће отворен Сајам меда и вина. Поподне ће бити организовано такмичење у спремању старих српских јела, ловачких и риболовачких специјалитета. За најмлађе су са почетком од 18 сати програмом предвиђени дефиле и “Дечји маскенбал“ у организацији ученика и професора ОШ „Предраг Девеџић“. Музички део манифестације у четвртак подразумева “Коштанино вече севдаха и мерака“ и наступ Тамаре Милутиновић, са почетком од 20 часова.

У петак, 17. августа, манифестација се наставља шаховским турниром на платоу исред ресторана „Кичер“ са почетком од 10 сати. Следе етно и сајам књига. Централни догађај манифестације биће  избор за „Мис каранфил девојче 2018“, а након проглашења најлепше девојке наступиће Амадеус бенд.

Подели: