ГрО СНС организовао разговор са грађанима

Градски одбор Српске напредне странке у Врању организовао је разговор са грађанима у просторијамa МЗ Оџинка. Први у низу оваквих пријема био је намењен грађaнима Месних заједница: Оџинка, Огледна станица, Шапранце и Бунушевац. Ово је била прилика да сви заинтересовани грађани поставе питања директно представницима власти. На пријему су били присутни градоначелник Врања др Слободан Миленковић са сарадницима, градски већници и директори јавних предузећа и установа. Владало је велико интересовање грађана који су дошли са конкретним питањима, која су се углавном односила на решавање инфраструктурних проблема у њиховим срединама и на егзистенцију. Неки од грађана распитивали су се како да дођу до запослења, односно чланови њихових породица.

Градоначелник др Слободан Миленковић и потредседник ГрО СНС у Врању најпре је присутнима честитао стогодишњицу од ослобођења Врања у Првом светском рату, али и упознао грађане са капиталним инвестицијама на територији Града и оним што руководство локалне самоуправе ради на територијама њихових месних заједница.

-Конципирали смо овај састанак и разговор са грађанима да бисмо чули након две године од преузимања власти, шта је оно што вас највише тишти у овим месним заједницама и који су то проблеми које бисмо ми могли да решавамо у наредном периоду. Ту су представници и директори јавних предузећа и установа, ту су и већници. У непосредном контакту желимо да чујемо оно што је најпроблематичније за вас, – истакао је др Слободан Миленковић, градоначелник и потредседник ГрО СНС у Врању.

Генерални секретар ГрО Српске напредне странке у Врању, Горан Ђорђевић истакао је да ГрО СНС у Врању од данас уводи нову праксу и изразио задовољство што су се грађани одазвали у великом броју.

-Сваког месеца ћемо имати састанке директно са грађанима у њиховим месним заједницама. Ти састанци нису осмишњени као нека кампања или прича шта смо урадили – шта ћемо урадити, већ као “Open day” за грађане тих месних заједница, који постављају питања руководећим људима из Српске напредне странке, који су преузели одговорност у Градској управи и јавним предузећима и директно су задужени и обавезни да решавају питања грађана, – истакао је Горан Ђорђевић генерални секретар ГрО СНС у Врању.

Подели: