Врањски социјалисти обележили 28 година од оснивања

ГрО Социјалистичке партије Србије свечано је обележио 28 година од оснивања и постојања СПС – а у Врању. Ово је била прилика да се окупе чланови и симпатизери ове странке као и пријатељи и партнери са којима Социјалистичка партија Србије сарађује.

Присутни су били и градски одбори владајућих и опозиционих странака укључујући коалиционе партнере Српску напредну странку. Након минута ћутања за преминуле чланове и интонирања националне химне и Интернационале, присутне је најпре поздравио Бранимир Стојанчић секретар Извршног одбора Градског одбора СПС – а у Врању а потом и први човек социјалиста у Врању Зоран Антић који се захвалио свима који су се одазвали прослави и нагласио да ће на предстојећем конграсу странке 22. децембра подржати Ивицу Дачића.

Новица Тончев поптредседник СПС – а пожелео је социјалистима у Врању да немају коалиционе партнере већ да власт освоје сами и истакао да се бори против београдизације партије док је Бранко Ружић потпредседник СПС-а подсетио да државотворна оријентација, идеје социјалне правде и друштва једнаких шански, солидарност и једнакост повезују социјалисте свих ових година

У наставку вечери уследило је дружење чланова и званица уз коктел.

Подели: