Зорана Михајловић: Колико смо заједно – толико смо јачи

Потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић данас је у посети врањском одбору ове најјаче политичке опције у Србији поводом прве деценије постојања. Она је у пратњи директора предузећа „Путеви Србије“ Зорана Дробњака, државне секретарке Александре Дамјановић и помоћника министра Зорана Илића најпре обишла Месни одбор у Врањској Бањи. Одржана је трибина којој су поред бројних грађана присуствовали народни посланици Славиша Булатовић и Ненад Митровић, начелник Пчињског управног округа Срећко Пејковић, градоначелник Врања др Слободан Миленковић и председник ГО Врањска Бања Драган Сентић.

Михајловићева је окупљеним грађанима поручила:

„Колико смо заједно – толико смо јачи. Наш глас требало би да се чује у сваком Месном одбору и граду. Важно је да наставимо да радимо и будемо пример другима. Српска напредна странка је постала најјача странка у Србији и Врању.“

На трибини која је организована у Месном одбору ове странке у Врањској Бањи грађанима је пружена могућност да се обрате потпредседници Владе и поставе јој питања. Њих је занимало на који начин ће бити инфраструктурно уређена Бања, посебно како ће бити решен проблем петље како би Бања добила директну повезаност са ауто путем. Такође, мештане је занимала и судбина хотела „Железничар“.

Народни посланик и председник ГрО СНС у Врању Славиша Булатовић рекао је да ће уз подршку министарстава и Владе Србије, бити учињено све да Врањска Бања добије заслужено место на мапи Србије које јој и припада.

Након Врањске Бање, потпредседница Владе Србије и чланица Председништва Српске напредне странке Зорана Михајловић обићи ће и Врање где је такође планиран сусрет са грађанима и обилазак нових страначких просторија.

 

Подели: