Трговиште добило своју банку – Поштанска штедионица отворила експозитуру

У Трговишту је данас свечано отворена експозитура Поштанске штедионице у присуству директора Регионалног центра Ниш Златомира Поповића, Зоран Поповића члана Извршног одбора ове банке, председника општине Ненад Крстића, градоначелника Врања др Слободана Миленковића, бригадног генерала Слободана Стопе команданта 4. бригаде Копнене војске и бројних званица.

– Отварање прве експозитуре је од великог значаја за житеље овог краја који ће убудуће лакше обављати новчане транскације. Посебно ће значити и пензионерима око свих врста плаћања – рекао је први човек Трговишта Ненад Крстић и захвалио се свим државним институцијама које су помогле њено отварање.

Иначе, Поштанска штедионица је шеста експозитура која припада Врањској филијали, а 173 по реду у Србији.  Нуди веома повољне услове за одржавање текућих рачуна као и кредитне линије грађанима и привреди, малим и средњим предузећима.

У сусрет 31. октобру када се обележава Међународни дан штедње, Банка Поштанска штедионица нуди и посебне услове за све оне који желе да им повере своју уштеђевину.

Подели: