Врање са Хајдук Вељком за врх табеле

Хајдук Вељко из Неготина има само два бода заостатка за трећепласираном екипом Врања. Врањски одбојкаши су освојили дванаест бодова, док су четвртопласирани Неготинци сакупили десет бодова. Меч шестог кола Друге лиге Исток играће се у суботу у 20 часова у малој сали Хале спортова у Врању. Врање после неколико година има респектабилан тим, који може својим квалитетом и до првог места на крају сезоне. Пораз против Топличанина, није пореметио одбојкаше Врања, који су у прошлом колу лако освојили бодове у Нишу. Хајдук Вељко је јака искусна екипа, која може да победи сваког противника, али предност у овом мечу је на страни врањског тима.

Одбојкашице Панде, у Другој лиги Исток за женe, за противника ће имати екипу из Бора. Ненадани пораз у претходном сусрету од Јагодине сврстао их је на деоби друге позиције на табели са Зајечаром. Бор је на четвртом месту са само једном победом мање од Врањанки, па се очекује врло неизвесна утакмица у сали Медицинске школе у Врању. Утакмица је на програму у суботу у 17 часова. Лидер на табели, нишка Десетка, има тежак меч са Дубочицом из Лесковца, па се може десити да Панда опет буде на врху табеле после шестог кола шампионата.

Топ спин у недељу у Сокобањи брани прву позицију на табели Друге стонотениске лиге групе Југ. Квалитет, искуство, уиграност су само неке од предности врањског тима пред овај меч у граду под Озреном. Искусни Миленковић и његови саиграчи, сигурно ће дати све од себе да се врате са новим бодовима са овог гостовања. Буду ли се оствариле ове прогнозе, Топ спин ће и даље бити на првој позицији на табели.

Подели: