Ускоро завршетак Хируршког блока

Градоначелник др Слободан Миленковић и др Љиљана Антић директорка Здравственог центра Врање обишли су радове на партерном уређењу око новог Хирушког блока.Том приликом градоначелник је истакао да ове радове финансира локална самоуправа и да је рок за завршетак 20. децембар.

-Завршена је изградња хидротехничких инсталација, а у плану је и изградња приступне саобраћајнице, портирнице, потпорног зида, јавне расвете и паркинг простора. Вредност ових радова је 14 милиона динара. Велико ми је задовољство што ће ускоро бити завршен овај изузетно значајан објекат за наш град и најављујем да ће следеће године почети радови на реконструкцији старог дела болнице. Укупна вредност улагања локалне самоуправе у уређење Хирушког блока је око 300.000 евра, рекао је Миленковић. Др Љиљана Антић, директорка ЗЦ Врање најавила је скори завршетак овог објекта, захваливши се ресорном министарству на великом ангажовању и помоћи.

-Нови Хирушки блок ће бити опремљен најсавременијом опремом, тако да ће здравствена заштита пацијената бити на високом нивоу. Добили смо фако апарат за офтамологију, који је један од најсавременијих у дијагностици у овој области. Остала опрема стиже ових дана, а од 26. новембра почиње опремање осам хирушких сала, рекла је Антићева.

Подели: