Врањски напредњаци разговарали са грађанима МЗ Тулбе

Градски одбор Српске напредне странке у Врању организовао је разговор са грађанима у просторијамa МЗ Тулбе који је изазвао велико интересовање. Добра пракса се наставља и ово је још један сусрет у коме су сви заинтересовани грађани имали прилику да директно поставе питања представницима власти и директорима јавних предузећа. На пријему су били присутни градоначелник Врања др Слободан Миленковић са сарадницима, градски већници и директори јавних предузећа и установа.

Миленковић је још једном истакао да је ова власт одговорна према својим грађанима  и да је управо то разлог сусрета са грађанима. Упознао је присутне шта се ради као и какви су планови за ову месну заједницу.

Генерални секретар ГрО Српске напредне странке у Врању, Горан Ђорђевић рекао је да ће се наставити са добром праксом организовања  директних сусрета са грађанима. Он је изразио задовољство што су се грађани одазвали у великом броју.

Грађани су изнели своје проблеме и постављали питања која су се углавном односила на решавање инфраструктурних и комуналних проблема у њиховим срединама. Неки од грађана распитивали су се како да они или чланови њигхових породица дођу до посла.

ГрО СНС наставиће да организује овакве сусрете са грађанима и у наредном периоду у свим осталим месним заједницама, како би могли да се направе планови и систематски, сходно финансијским могућностима, решавају проблеми грађана.

Подели: