ГрО СНС у Врању најоштрије осуђује говор мржње

Поводом још једног твита Сергеја Трифуновића и још једне изречене и написане увреде, Градски одбор Српске напредне странке у Врању огласио се саопштењем у којем најоштрије осуђује овакав говор мржње и овакав облик политичког дијалога.

Господин Трифуновић у свом твиту од 3. децембра председницу српског парламента госпођу Мају Гојковић назива фуксом и на најогољенији начин показује свој примитивизам, недостатак манира и кућног васпитања. Суштински показао је свој однос према женама јер ово није само увреда за председницу парламента већ је увреда за све жене Србије, за све мајке, ћерке, сестре. Овај његов политички перформанс је само наставак његовог политичког дискурса вређања и омаловажавање политичких неистомишљеника. Да не заборавимо и скорашње вређање председнице Владе Србије госпође Брнабић. Али као што премијерка рече „Они нека нас вређају, а ми ћемо као одговор радити више, отварати нова радна места, градити позоришта, музеје“ стоји у саопштењу ГрО СНС у Врању.

Очигледно да овај квази европејац не схвата суштину и основну намену твитера, јер уместо да шири и пропагира своје политичке идеје, он ову друштвену мрежу користи за најприземније увреде и најбаналнији обрачун са неистомишљеницима. Можда је ово заправо права слика политике коју заступа овај „бард српског глумишта“ и његових политичких ментора из Савеза за (пљачку) Србије, тако да је добро да сви видимо којим методама политичког деловања би се користио „бард српског глумишта“ и његова камарила ако би недај Боже добили мандат од српског народа. То би у правом смислу речи била политичка Фукушима Србије од које се не би опоравила деценијама.

Ми из Српске напредне странке дубоко верујемо да Србија заслужује боље и више од човека какав је Сергеј Трифуновић и вредности које он представља и заступа, и као индивидуа и као политичка фигура. Али у Србији ће увек постојати Сергеји Трифуновићи, и на радост Србије увек ће бити мањина и на политичким маргинама, јер данас бити Сергеј је више питање дијагнозе. Као што неко рече, мање од глумца, али више од будале, наводи се у саопштењу ГрО СНС у Врању.

 

Подели: