Водовод значајно обновио возни парк

Јавно предузеће Водовод у Врању у обнову возног парка у протеклих годину ипо дана уложило је 240.000 евра, од чега 50.000 евра сопствених средстава, док је остали износ донација KFW банке.

По речима директора Горана Ђорђевића, Водовод је до пре годину ипо дана располагао возилима чија је старост у просеку била 20 до 30 година.

-Само за годину ипо дана успели смо да обновимо добар део механизације и на тај начин нашим службама омогућимо да несметано раде свој посао. На овај начин показујемо и да смо одговорно предузеће, рекао је Горан Ђорђевић, директор ЈП Водовод пред окупљеним новинарима, на плацу механизације овог предузећа.

-У наредном периоду планирамо даље набавке специјализованих возила, пре свега још један канал-џет и то ћемо највероватније добити кроз донацију од KFW – а, тим пре јер та машина кошта близу 170.000 евра, рекао је Ђорђевић.

Он је  нагласио да у наредном периоду ово предузеће планира набавку специјалних возила, теренских возила за превоз инжењера и опреме, затим куповину специјалних возила за превоз радника на ископу и реаговање у ванредним ситуацијама. Планови су да до краја идуће године возни парк овог предузећа буде комплетно обновљен.

Подели: