Мост, пут и игралиште за мештане Кржинца код Владичиног Хана

Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, проф. Зорана Михајловић, разговарала је данас са представницима Месне заједнице Кржинце у Владичином Хану, у којем је претходне седмице било привремено смештено Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре.

На састанку је договорено да се у тој месној заједници, која се налази непосредно поред ауто-пута кроз Грделичку клисуру, асфалтира пут кроз насеље који мештани дуго чекају, а да се уз помоћ “Коридора Србије” решава питање изградње пешачког моста преко Јужне Мораве који би их повезао са Владичиним Ханом.

– Уз подршку ЈП “Путева Србије” и компанија које раде на изградњи Коридора 10, у МЗ Кржинце завршићемо игралиште које је раније започето и није завршено – рекла је Михајловићева.

Један од представника месне заједнице, Милетије Младеновић, рекао је да је био веома изненађен кад је потпредседница Владе после њиховог писма заказала састанак с мештанима. – Доживео сам у 81. години да неко ко представља државу дође да ме погледа у очи – рекао је Младеновић.

Подели: