Одбојкашице Врања гостују у Београду, а одбојкаши и стонотенисери у Пироту

Одбојкашице Врања играће утакмицу у Београду, одбојкаши  гостују у Пироту, док Панда путује у Књажевац на мегдан истоименој екипи. И стонотенисери Топ Спина меч играју у Пироту.

12. коло Прве лиге за одбојкашице доноси нам меч у Београду између Роде и Врања. Осмо на табели Врање и Рода која је трећа, одмериће снаге и јуриће победу. У првом колу Београђанке су победиле са 3:1 у сетовима, а сада Врањанке најављују реванш. Врање је освојило 16 бодова а Рода је до сада сакупила 24 бода. По пласману на табели, београдски тим има улогу фаворита, али се у женској одбојци никада не сме резултат прогнозирати унапред.

Одбојкаши Врања, у 9. колу Друге лиге Исток, гостују у Пироту, где се састају са истоименим друголигашем. Врање је друго на табели са 20 бодова, док су Пироћанци шести са 9 бодова. Врањски одбојкаши не би требало да имају проблема са домаћином овог сусрета.

Панда гостује Књажевцу у сусрету женског такмичења Друге лиге Исток. Панда је трећа са 18, док је Књажевац пети са 15 освојених бодова. Очекује се врло неизвестан меч, јер су оба тима подједнаких играчких квалитета. Ако желе на врх табеле, одбојкашице Панде морају да победе како би се упустиле у борбу за прво место за Зајечаром и Десетком из Ниша.

У Пирот ће и стонотенисери Топ Спина на мегдан истоименом тиму у мечу Друге лиге групе Југ. Врањски стонотенисери су први са 14 бодова и максималним бројем победа, док су Пироћанци седми са 9 освојена бода. Победа у овом мечу за Топ Спин биће одлична увертира за дерби сезоне против Топличанина из Прокупља, који се игра следеће недеље у Врању.

Подели: