Завршен пројекат за младе “Стекни бизнис вештине“

“ Како формирати успешан тим “ назив је пете, последње у низу, радионице коју је ореганизовао Економскли факултет из Суботице у сарадњи са Канцеларијом за младе у Врању. Радионице су биле намењене врањским средњоколцима са циљем да се подуче које вештине треба да поседују да би постали успешни предузетници.

Пројекат “ Стекни бизнис вештине“ завршен је одржавањем послење радионице  са врањским средњошколцима. У сали ОКЦЕ ученици су имали прилике да сазнају шта је све неопходно да би могли да формирају успешан тим који ће касније остваривати добре резултате у послу којим се баве. У теоријском делу радионице ученици су имали прилику да сазнају шта је тим и колико је значајан тимски рад. Потом су у оквиру практичног дела радионице решавали тимске задатке и упоређивали их са својим индивидуалним решењима како би проверили да ли је тимски ефикаснији од индивидуалног учинка.

У наредном периоду биће организоване  едукације оваквог типа, али поред ђака у рад ће бити укључени  инаставници и професори , као и студенти Економског факултета из Суботице, одељења у Бујановцу.

 

 

 

Подели: