Савет за социјална питања ГрО СНС Врање обновио кућу породици Спасић из Доњег Требешиња

Кућу породице Спасић из Доњег Требешиња 7. новембра захватио је пожар у коме је трагично настрадао Игор Спасић а породична кућа претрпела материјалну штету. Чланови Савета за социјална питања ГрО СНС Врање показали су хуманост не делу. Активно су се укључили у обнову породичног дома како је обећао Ненад Милојевић председник Савета за социјална питања ГрО СНС Врање и члан Главног одбора СНС. Кућа је сада адаптирана, изведени су неопходни радови и у њој породица Спасић сада може несметано боравити.

Народни посланик и председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић, председник Савета за Социјална питања ГрО СНС Врање и члан Главног одбора СНС Ненад Милојевић, генерални секретар ГрО СНС Врање Горан Ђорђевић и потпредседник ГрО СНС Врање Драган Сентић обишли су након завршених радова породицу Спасић у Доњем Требешињу.

– Урађена је комплетна исталација струје, фасада, замена прозора, ламината, намештаја, комплетне технике, замењена су улазна врата. Све комплетно смо покушали у најкраћем року да урадимо као што смо обећали породици да их зима не затекне напољу, негде на улици – истакао је председник Савета за Социјална питања ГрО СНС Врање и члан Главног одбора СНС Ненад Милојевић. Он је напоменуо да Савет обилази ову породицу већ дужи временски период и да ће и убудуће помагати.

Народни посланик и председник ГрО СНС Врање, Славиша Булатовић исказао је жаљење због свега што се десило у нади ће оно што је Савет урадио помоћи породици.

– Савет за социјална питања познат је не само у Врању већ широм Србије по својим хуманитарним акцијама, ово је још један доказ да заиста председник и чланови Савета брину о грађанима, пре свега о грађанима којима је помоћ најпотребнија. Овде је заиста било потребно реаговати хитно. Госпођа Спасић ће моћи да рачуна и убудуће на помоћ Савета – нагласио је народни посланик и председник ГрО СНС Врање Славиша Булатовић.

Снежана Спасић којој је у пожару настрадао супруг захвалила се Савету за Социјална питања ГрО СНС Врање и председнику Ненаду Милојевићу на помоћи.

 

 

 

Подели: