ГрО СНС у Врању одржао завршну конференцију – 2018. оцењена као успешна година

Градски одбор Српске напредне странке у Врању одржао је годишњу конференцију за медије у просторијама странке у циљу сумирања резултата рада у 2018. години. Било је речи о раду Градског одбора Српске напредне странке у Врању у овој години и о разултатима рада локалних власти у Врању и Врањској Бањи.

-Као руководство града учинили смо све да побољшамо живот наших суграђанина. Генерално могу да кажем да је 2018.година била успешна. Годину су обележила улагања у капиталне пројекте и комуналну инфраструктуру, стабилизација и консолидизација финансија и друштвена и социјална одговорност. Круна нашег рада је завршетак Хируршког блока кога ће сутра председник Републике Србије Александар Вучић свечано да пусти у рад, рекао је Слободан Миленковић потпредседник ГрО СНС Врање.

Славиша Булатовић, председник Градског одбора Српске напредне странке у Врању и народни посланик истакао је да је задовољан функционисањем Градског одбора.

-Као председник Градског одбора Српске напредне странке у Врању и народни посланик немогу а да се неупитам докле ће мржња према председнику Србије Александру Вучићу да иде. Недељник Нин је човека који је спасао Србију од банкротства, који је смањио незапосленост, који ће сутра у Врању отворити Хируршки блок после 15 година, пореде са диктатором, а стадион који ћемо добити у Врању поред шест градова у Србији представљају као концентрациони логор, рекао је  Славиша Булатовић, председник Градског одбора Српске напредне странке у Врању и народни посланик.

Нећемо стати већ ћемо побеђивати на сваким наредним изборима, поручио је Булатовић.

-Захвалио бих се свим члановима којих је 12.000 у Врању на подршци коју су нам пружали у овој години која је на измаку. Подршка коју наш одбор има у Врању је велика привилегија чиме многи одбори у Србији немогу да се похвале. То је наша највећа снага. Немогу а да не поменем рад Савета који функционишу у оквиру Градског одбора, посебно Савета за социјална питања, који  је само у 2018.години  реализовао преко 600 акција и реконструисао два стамбена објекта док је трећи при крају. О овом Савету се прича у суперлативу широм Србије.

Главна порука са данашње конференције јесте да је 2018. година била успешна а да се у новој години очекује реализација капиталних пројеката.

Подели: