Исти резултати одбојкашких клубова као и претходне сезоне

Одбојкашки клубови из Врања остварили су скоро идентичне резултате као у истом периоду у прошлој години.  Женски одбојкашки клубови, Врање и Панда, као и мушки одбојкашки клуб Врање, постигли су исте резултате као и у прошлој  па су им и пласмани на табелама исти.

Већ стабилан члан Прве лиге за одбојкашице, ЖОК Врање, и ову сезону игра на нивоу претходне. У прошлој сезони, врањске одбојкашице су на полусезони освојиле седмо место, а исти резултат поновиле су и на половини овогодишњег шампионата. Са доста измењеним саставом и са новим тренером, поновиле су прошлогодишњи резултат, мада су могле да буду и боље пласиране. Врањанке играју по традицији боље на пролеће па се очекује да на крају актуелне сезоне заврше у горњем делу табеле. Мушки Одбојкашки клуб Врање, члан је Друге лиге Исток. Већ две сезоне су при врху табеле, али не успевају да освоје прво место. И прошле сезоне на половини били су другопласирани, док су ову сезону завршили на трећем месту. Да није било пораза од Десетке из Ниша у последњем колу у Врању, опет би одбојкаши Врања били други. Због мањег броја екипа, осам, у лиги они ће играти после регуларног дела сезоне, Плеј оф, па ту треба да траже шансу за врх.

Исти је случај и са одбојкашицама Панде, само у Другој лиги исток за Жене. И њима, као и одбојкашима Врања, мало недостаје да се домогну врха табеле. Тренутно су друге, као и у прошлој сезони. Победиле су јесењег првака, Десетку из Ниша, али су изгубиле од слабијих екипа, Мајданпека и Куршумлије. И Панди предстоји да у другом делу шампионата смогне снаге и да освоје прво место.

Подели: