Избор најбољих спортиста за 2018. годину

Конкурс за избор најбољих у врањском спорту за 2018. годину трајаће до 15. јануара. Сви клубови, спортисти и спортски радници имају могућност да предложе своје кандидате за које сматрају да су постигли најбоље резултате у претходној години.

Традиционални избор најбољих у врањском спорту биће одржан по 56. пут. Град Врање и Спортски савез града Врања расписали су Конкурс за избор најбољих, који траје до 15. јануара 2019. године. До тада сви спортски радници, стручњаци, клубови, професори физичке културе, спортска удружења и љубитељи спорта могу да предлажу своје кандидате за које сматрају да су постигли добре резултате у 2018.  години. Предлози се достављају Спортском савезу града Врања у улици Партизанској 17 А, сваког радног дана у периоду од 8 до 14 сати.

Предлози се достављају за неколико категорија: у такмичарском спорту ће се бирати најбољи клуб у граду, као и најбоља спортисткиња и спортиста. Биће изабране и спортске наде, које ће у будућности представљати Врање у спорту. Доделиће се и најзначајније признање, а то је лауреат за животно дело у области спорта. Бираће се и спортско изненађење, најбољи спортски радник, тренер и стручњак у области спорта. Биће проглашени најбољи и у школском и рекреативном спорту и масовној физичкој култури. За све кандидате потребно је написати краћу биографију са подацима о постигнутим резултатима у претходној години.  Након завршетка Конкурса, стручна комисија, коју ће именовати Градско веће донеће одлуку ко је био најбољи у врањском спорту за годину која је на измаку.

Свечано проглашење победника и додела признања биће организована на традиционалној манифестацији поводом Дана ослобођења Врања 31.  јануара 2019. године.

 

Подели: