Отворена ексклузивна реновирана Јумкова продавница

Ову пословну 2018. годину, Компанија Јумко, један од највећих текстилних гиганта на југу Србије, завршила је отварањем реновираног ексклузивног продајног објекта „YUMCO shopping“ који се налази у кругу фабрике и простире се на око 200 метара квадратних. Ова робна марка, осим традиције, препознатљива је на тржишту по квалитету и конкурентским ценама и ван граница наше земље.

Према речима Драгaне Настић, комерцијалног директора Јумка, купцима се нуди широк асортиман производа међу којима се издваја нова колекција са 17 топ модела која је представљена широј јавности у октобру ове године приликом облежавања годишњице Компаније. Изложен је и Армија програм за који су највише заинтересовани млади људи. У овом простору који у потпуности адаптиран и прилагођен савременом тржишту, у понуди су робне марке неколико конфекцијских кућа из Србије и Македоније.

У протеклом периоду, руководство компаније Јумко интезивно је радило на развоју малопродајне мреже отварањем већих објеката. Резултат тог рада су продавнице које су отворене широм Србије као и бутик ове компаније у центру Врања, OUTLET продавница која се налази у кругу фабрике а сада и реновирана „YUMCO shopping“ продавница.

Подели: