Фудбалери Радника из Сурдулице припремају за одлазак у Анталију

Старији суперлигаш са ових простора, сурдулички Радник, почео је припреме за наставак шампионата у среду. На терену у Белом Пољу, који је са вештачком травом, тренер Милан Милановић окупио је фудбалере, који су му тренутно на располагању. Састави клубова у Супер лиги мењаће се током припрема све до краја прелазног рока, па ће се тек онда знати ко са којим играчима располаже за пролећне битке. Тренутно, из Радника су отишла двојица играча а исто толико су и дошла у овај клуб. Сурдулицу су напустили Пантелић и Младеновић а новајлије у тиму су искусни интернационалац, Пајовић и доскорашњи играч београдског Синђелића, Кричак. Радник ће десетак дана радити на теренима у Сурдулици а онда се његова експедиција сели у турско летовалише, Анталију, где ће брусити форму и играти пријатељске утакмице. На почетку шампионата Радник гостује Пролетеру у Новом Саду.

А у оквиру Спортских дана Врања 2019. данас почиње турнир у малом фудбалу. На извлачењу парова у Хали спортова, пријавило се 16 екипа, које су подељене у четири групе и које ће се до  19. јануара борити за победника турнира. До четвтрка ће се такмичење одвијати по групама а онда следе елиминационе борбе до финала у суботу.

У понедељак почиње и турнир у баскету. Пријављено је 9 екипа, подељених у две групе и оне ће играти финале, после прелиминарних мечева, у суботу 19. јануара. У понедељак почиње и турнир у стоном тенису у појединачној конкуренцији.

Подели: