Министар Вулин: 2019. година даљег јачања Војске Србије

Према речима министра одбране Александра Вулина, Војска Србије ће и у 2019. години, бити ослонац своје државе, земље и народа.

– 2019. године ова земља ће бити снажнија за нове борбене и неборбене хеликоптере, за нове тенкове и за нове БРДМ-ове. Очекујемо да ћемо склопити споразуме о куповини беспилотних летелица, да ћемо наставити да се развијамо и опремамо по Пројекту 1500, да ће сваки наш војник бити опремљен и бољим и новијим наоружањем и новим униформама, рекао је министар Вулин и додао да ће у 2019. години Војска Србије наставити да јача и да се развија.

Према његовим речима, Војска Србије ће и у новој години, као и у ранијим, али и у оним годинама које тек долазе, бити ослонац своје државе, земље и народа.

– Војска Србије, јака, сигурна и задовољна, јесте војска која је у стању да чува мир.  Само када имате моћну, организовану војску, можете бити сигурни да ће мало ко или нико и помислити да се према вама понаша и говори језиком силе. Моћна Војска Србије може да гарантује и мир и стабилност и сигурност, све оно што Србија јесте, истакао је министар одбране, нагласивши да је сваки припадник Војске Србије оно најважније и најдрагоценије што Војска Србије има.

Подели: