Одбојкашице Врања и Панде почеле припреме за наставак сезоне

Женски одбојкашки клубови из Врања почели су припреме за наставак првенства у Првој лиги Србије и Другој лиги Исток. Првенство ЖОК Врању почиње 18. а Панди 26. јануара.

Женски одбојкашки клуб Врање почео је припреме за наставак сезоне у Првој лиги Србије у среду. Тренер Иван Ђуровић има на располагању све играчице, на које рачуна за наставак сезоне. После празника, врањске одбојкашице имају мало времена да се уигравају, јер прве првенствене борбе почињу 18. јануара. Врањанке ће угостити најтежег противника, лидера на табели, Срем из Сремске Митровице. Састав тима је мало измењен јер је из клуба отишла Александра Јоцић, која ће каријеру наставити на Филипинима. Нова лица у клубу су Нина Шарић из ужичког Јединства и Кристина Спасеновић из Ваљева. Са овим новим снагама и са провереним првотимкама, које су носиле игру и у првом делу сезоне, у клубу се надају да могу да побољшају пласман и да на крају сезоне буду у врху табеле.

Члан Друге лиге Исток, Панда, такође је кренуо са припремама у среду. Њихов шампионат почиње недељу дана касније у односу на Прву лигу, па и одбојкашице Панде имају само недељу дана више да се припреме за искушења у првенству. Састав тима је малтене остао исти са малим променама. Клубу су приступиле две одбојкашице, Маја Николић из Сурдулице, која је бранила боје Дубочице из Лесковца и која је неколико сезона играла и за ЖОК Врање и Тара Јакшић, која је пререгистрована из нишког Студента а тренирала је у јесењој полусезони са одбојкашицама Панде. Панда ће одиграти и неколико пријатељских утакмица до почетка сезоне када путује у Мајданпек.

Подели: