Почели турнири у оквиру Спортских дана Врања

Спортски дани Врања 2019. године, почели су турниром у малом фудбалу на коме учествује 16 екипа, а данас се настављају мечевима на турниру у баскету и окршајима на стонотениском турниру.

Од петка када је почео турнир у малом фудалу на Спортским данима Врања 2019. године па до синоћ, одигране су 12 утакмице.Турнир је окупио 16 тимова који се боре за улазак у финале и за освајање што бољег пласмана, који доноси новчане награде и признања.У петак и суботу су одиграни мечеви првог кола турнира, а вечерас су на програму утакмице другог кола, које се завршава, јер је први део одигран синоћ. На програму су следећи мечеви: Ауто школа смер 017 – Лаки Бело, Вила Рај Кека – Белино, Еуро спин – Дружина и Дона Лајн – Сити такси. Сутра се играју утакмице трећег кола.

Данас почиње и турнир у баскету, који је окупио девет екипа. Две групе, у једној четири у другој пет тимова, бориће се за прва два места која воде у полуфинале. Баскет турнир се игра у малој сали Хале спортова. Парови првог кола изгледају овако: Макса и другари – Гео Мапс, Двор – Све једно, Кофи тајм – Несал старс и Монтевидео – Месара Мишић.

 

Подели: