Фудбалери Радника играли нерешено са руским Јенисејем на припремама у Турској

У новој провери на припремама у Анталији у Турској, фудбалери Радника из Сурдулице играли су нерешено са Јенисејем из Русије. Одбојкаши Врања почињу пролећни део сезоне у Другој лиги Исток, док одбојкашице Врања и Панде играју утакмице редовног кола шампионата.

Фудбалери Радника из Сурдулице, који се налазе на припремама у турској Анталији, одиграли су нови контролни меч. Овога пута противник им је био руски прволигаш Јенисеј из Краснојарска. Меч је завршен, нерешеним резултатом 1:1. На терену је изгледало као да се игра за бодове, па су се ређале лепе акције које су завршаване шансама за голове. Радник је повео голом Николића у 23. минуту, да би Комков голом у 54. минуту меча поставио коначан резултат. До краја припрема, Радник ће одиграти још неколико пријатељских мечева.

Одбојкашице Врања, које су имале најмању паузу од свих клубова између два дела шампионата у Првој лиги Србије, настављају првенство утакмицом у Врању против Смедерева. Смедеревке имају седам бодова више у односу на Врање и налазе се на петом месту табеле.

Одбојкашице Панде и одбојкаши Врања, у четвртом рангу такмичења, утакмице играју за викенд. Панда има у два дана два меча и то заостали у Мајданпеку са истоименим домаћим тимом и у Нишу са Студентом у редовном 13. колу шампионата Друге лиге Исток. Друго место је обавезујуће за Панду, јер ако желе да остану у врху табеле морају да освајају сигурне бодове против тимова из доњег дела табеле, где се налазе Мајданпек и Студент.

Недељу дана после Панде, други део првенства почиње и за одбојкаше Врања. Због мањег броја екипа у лиги, осам, пролећни део шамионата почиње за викенд. Врањски одбојкаши путују у Прокупље, где се састају са јесењим прваком, Топличанином. Фаворит на овом сусрету су сигурно Прокупчани, јер су први на табели а и у првом делу сезоне победили су у Врању, резултатом 3:2. Бодовна разлика између ова два тима је само 4 бода, па се може очекивати да се Врање, ако одигра добро, умеша у борбу за прво место.

Подели: