Момир Стојилковић сматра непримереним учешће у шетњи одборника Младена Костића

Поводом протеста и шетње грађана Врања саопштењем за јавност огласио се потпредседник ГрО СНС у Врању Момир Стојилковић. Саопштење преносимо у целости:

“Протестне шетње у Врању се представљају као протести грађана који су нечим незадовољни и дела опозиције који се „крију иза тих грађана“, мада су у малом броју.

Што се тиче шетње одборника Младена Костића сматрам да је непримерена, с обзиром да је он у скупштини део владајуће већине, иако се представља као „нестраначка личност“. Такође, одборник Младен Костић је пре протестних шетњи требало да иступи из одборничког клуба СПС и пређе у опозиционе одборнике како не би наносио политичку штету коалиционом договору. Питам се чиме је то незадовољан др Младен Костић када никада до сада здравство у Врању није имало овакве услове за рад и када тренутна власт улаже огромне напоре за побољшање услова у овој области.

Последње две године је ова Влада много улагала у здравствену инфраструктуру што се види на примеру Клиничког центра у Нишу, Хируршког блока у Врању, такође, више клиника и болница је реконструисано, набављена савремена опрема за дијагностику што ће у наредном периоду створити здравствени систем који је лако и брзо доступан свим грађанима Србије”, каже се у саопштењу потпредседникa ГрО СНС у Врању, Момирa Стојилковића.

Подели: