Саопштењем за јавност огласио се и Савез за Србију

Поводом саопштења странака владајуће коалиције у Врању, својим саопштењем за јавност огласио се и Савез за Србију, у коме се између осталог каже да су дужни да одговоре на једина два саопштења која долазе од странака које у Врању имају више чланова него функција у локалној самоуправи, а то су Српска Напредна Странка и Јединствена Србија.

“Посебно скандалозно је саопштење СНС-а у којем се, нећете веровати ако нисте и сами прочитали, наводи да Врање у оквиру Здравственог центра има нешто чиме се мало који град у Европи може похвалити! И ту су делимично у праву, мало који град у Еропи има „отворен“ Хируршки центар, који не ради ни пар месеци након што је свечано отворен.

Сматрамо потпуно непримереним и нецивилизованим начин и вокабулар којим се обраћају врањским лекарима, а пре свега једном од најугледнијих наших хирурга, др Вукашину Антићу. Он је храбро и аргументовано изнео све проблеме ЗЦ у Врању”, каже се између осталог у саопштењу Савеза за Србију,

“Саопштење ЈС један је од најбољих примера политичких манипулација, због којих грађани протестују. Наиме, како се у саопштењу каже, представници ове странке залажу се за „бољи стандард свих грађана, а кроз бројне олакшице које се примењују у Јагодини, и за које је заслужан Драган Марковић Палма.“ Оно што грађани Врања можда не знају је да је управо Јагодина, која се у медијима представља као рај на земљи, једна од општина са најнижим просеком личног дохотка у Србији. У Врању, ова странка није позната по било каквим олакшицама за све грађане, већ по куповини гласова, дељењу пластеника пред изборе и бројним аферама у установама којима су руководили њихови кадрови, попут скијалишта и градске апотеке”, стоји између осталог у саопштењу које је потписaла Инфо служба Савеза за Србију.

Подели: