Клуб малог фудбала Врање сутра наставља такмичење у Првој лиги Србије

Утакмицом Економац – Врање, сутра у Крагујевцу, наставља се други део шампионата у Првој Футсал лиги Србије. Фудбалски клуб Динамо, по доласку са припрема у Турској, комплетирао састав за предстојеће утакмице у Супер лиги Србије.

Утакмицама 12. кола, сутра се наставља шампионат у Првој Футсал лиги Србије. Утакмица која ће отворити наставак сезоне играће се у Хали Језеро у Крагујевцу а противници ће бити вишеструки првак државе, домаћи Економац и Клуб малог фудбала Врање. Ова утакмица, која је заказана за 19 сати има само једног фаворита а то је крагујевачки клуб, који је и ове полусезоне освојио јесењу титулу. Са свих 11 победа и са 33 освојена бода, 7 више од другопласиране Нове Пазове, Економац је и даље неприкосновени владар у малом фудбалу у Србији. Врањски клуб, који се после две године вратио у највиши ранг такмичења, лоше је одиграо полусезону. Са само две победе уз осам пораза и једног нерешеног исхода, КМФ Врање је на десетом месту табеле са само 7 бодова и налази се у зони испадања. Мораће врањски фудбалери да други део првенства одиграју много боље и да освоје много више бодова, како не би испали из лиге. Те бодове, ни највећи оптимисти, не могу планирати на овој утакмици у Крагујевцу.

По повратку са припрема у Турској, Динамо из Врања полако комплетира састав за предстојеће, пресудне битке за бодове у Супер лиги Србије. Састав тима је знатно измењен у односу на јесењу сезону па је управа клуба морала да у клуб доведе неколико нових играча. Председник клуба Драган Антић је задовољан пристиглим играчима и најављује боље игре у предстојећим мечевима. У Динамо су дошли: Ожеговић, бек Јовановић, повратник у клуб Поповић, везиста Грк Мацукас и играч из Шведске Босара. Тражи се тренутно голман, па кад и он дође у Динамо, списак долазака биће закључен. Динамо је у Турској одиграо 7 контролних утакмица и остварио је две победе, четири пораза и један реми. У суботу у 13 сати и 30 минута на стадиону Куњак у Владичином Хану, Динамо и Радник из Сурдулице имаће генералну пробу пред почетак другог дела шампионата у Супер лиги. Првенство почиње 16. фебруара, када Динамо у Сурдулици дочекује Спартак из Суботице а Радник гостује Пролетеру у Новом Саду.

 

 

Подели: