Председник Александар Вучић долази у Пчињски округ

Председник Републике Србије Александар Вучић обићи ће данас и сутра 7. и 8. фебруара Пчињски округ у оквиру кампање “Будућност Србије”.

Након посете Алексинцу и обиласка трасе Коридора 10 и моста Врла, председник Србије Александар Вучић стиже у Врање где ће се у 18 часова испред зграде Градске управе у центру града обратити грађанима. Предвиђено је обраћање и председнице Владе Републике Србије Ане Брнабић.

У петак 8. фебруара председник Вучић посетиће општину Владичин Хан где ће најпре обићи реновирани део ПУ „Пчелица“, затим фабрику намештаја за угоститељске објекте ГН Комерц и фабрику намештаја DN Company. Након тога обићи ће Дом за пензионере и друга стара лица у Сурдулици.

Врање ће Александар Вучић посетити и у петак где ће присуствовати полагању камена темељца за изградњу станова за припаднике служби безбедности а потом ће обићи Винарију Алексић. У вечерњим часовима Вучић ће обићи и фабрику Јумко у Врању.

Посета Трговишту обухвата обилазак фабрике дечјих креветаца „Симпо“ Радовница и обилазак реконструисане зграде Средње стручне школе „Милутин Бојић“. Председник Србије обићи ће и ОШ „Вук Стефановић Караџић“ у селу Левосоје. Како је планирано програмом посете Пчињском округу, српски председник разговараће и са грађанима Бујановца.

Подели: