Кошаркаши Мораве и Радника полажу велики испит против Димитровграда и Јуниора

Кошаркаши Мораве у Владичином Хану и Радника из Сурдулице у Нишу полажу велики испит против Димитровграда и Јуниора. Стонотенисери Топ Спина одлазе на дерби у Лесковац.

У кошаркашкој првој Регионалној лиги играју се утакмице 17. кола шампионата. Лидер на табели, сурдулички Радник одлази у госте Јуниору у Нишу. Овај меч који се игра у суботу биће судар младости и искуства. Искусни играчи из Сурдулице покушаће да спусте темпо утакмице на најмању могућу меру и да преко центарске линије дођу до победе. Јуниор је млада и полетна екипа, која цео меч игра са пуно темпа и ако противник прихвати њихов ритам игре лоше му се пише. Али Радник је бољи на свим позицијама и може да рачуна на лагану победу.

Морава у Владичином Хану у недељу у 18 сати игра са четвртопласираним Димитровградом. Овај сусрет биће окршај две искусне екипе попуњене одличним појединцима, играчима, који су међу најбољима у целој лиги. Морава има превагу под кошевима, јер је ту неприкосновен центар Срђан Грујић и он ће уз помоћ Стојановића, Миленковића, Костића и Трајковића, сигурно покушати да ту доминацију искористи. Димитровград је, први пут у последњих десетак година направио респектабилан састав, па ће предвођени Јовановићем, Лилићем и Ракочевићем покушати да направе изненађење. Али Морава је фаворит за освајање бодова.

У Другој лиги за стонотенисере групе Југ, Топ Спин из Врања игра дерби меч у Лесковцу са Дубочицом. Утакмица 11. кола шампионата доноси судар другопласираног врањског и трећепласираног лесковачког тима. Топ Спин има 19, а Дубочица 17 бодова на табели. Врањски тим има искусније појединце и има малу предност на овом мечу.

Подели: