Вучић разговарао са грађанима општине Бујановац

Председник Србије Александар Вучић у оквиру своје посете Пчињском округу обишао је и ОШ „Вук Стефановић Караџић“ у селу Левосоје и разговарао са грађанима Бујановца о томе шта их тишти и који су њихови проблеми.

У Бујановцу су договорили да буде урађен пут од села Љиљанце до Богдановца, у дужини од три километра, да решимо питање канализације за Раковац из кредита банке Савета Европе, да покушамо да решимо питање кланица и питање „Гумопластике“, а да водимо рачуна да Срби не буду запостављени, рекао је председник Вучић.

Он је грађанима са којима је разговарао поручио да се држе заједно, а онима који представљају наш народ на вишим инстанцама да разговарају са грађанима, да их слушају и боре за њихове интересе. Бујановчани су од председника тражили јасне одговоре по питању будућности Бујановца и Срба у њему. Затим, отварање нових фабрика, приватизација Бујановачке бање, одлазак младих, па и проблеми са депонијом били су неки од питања која су мештани постављали председнику.

-Не брините у својој сте земљи, поручио је председник грађанима Бујановца.

Са председником су били државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић, народни посланик Ненад Митровић, председник Координационог тела за југ Србије Зоран Станковић.

Подели: