Председник Вучић обилази Jужнобанатски округ

Председник Србије Александар Вучић наставио је кампању „Будућност Србије“ обиласком Јужнобанатског округа, а прва тачка је Опово. У том месту обишао је Дом здравља у којем је запослено 70 људи, од којих 20 лекара специјалиста. Испред Дома здравља председника је дочекао велики број мештана Опова и запослених у тој здравственој установи.

Председник је навео да је општина Опово била задужена 105 милиона динара, а да су данас дугови спуштени на 70 милиона, али и истакао да није задовољан ни ониме што је урадила садашња власт, јер то још увек није довољно.

– Бринемо о Опову, као што бринемо о целом Јужнобанатском округу – подвукао је Вучић. Он је нагласио да ће се радити на томе да се брзо заврши пут до Дебељаче.

Председник је подсетио на инвестицију ЗТФ која је дошла у Панчево, а која ће значити и за Опово, и додао да му је на тој инвестицији честитала чак и канцеларка Немачке Ангела Меркел.

– То је капитална инвестиција која ће запошљавати људи и моћи ћете да видите колико ће промена донети у цео Јужнобанатски округ – казао је Вучић.

Председник Србије обишао је у оквиру посете Јужнобанатском округу део изграђеног пута Опово-Дебељача.Такође је посетио газдинство породице Максимовић у Банатском Новом Селу, а након тога почео разговоре са пољопривредницима тог краја.

Са председником Србије су и председник покрајинске Владе Игор Мировић, министар пољопривреде Бранислав Недимовић и градоначелник Панчева Саша Павлов.

Посету Јужнобанатском округу, у оквиру кампање „Будућност Србије“, наставиће обиласком Вршца, Беле цркве, Ковина и Панчева.

Вучић је кампању започео у четвртак дводневном посетом Пчињском округу.

Подели: