Динамо и Радник појачавају своје редове новим играчима

Суперлигаши у фудбалу, Динамо из Врања и Радник из Сурдулице, у зимском прелазном року доста су променили играчки кадар. Динамо је довео 6 а Радник 4 нова фудбалера у своје редове.

Два суперлигаша у фудбалу из Пчињског округа, Радник из Сурдулице и Динамо из Врања знатно су променили играчки кадар у односу на завршену јесењу полусезону. У зимском прелазном року, из Сурдулице и Врања отишло је више играча, него што је у клубове дошло. Из клубова кажу да су отпустили оне играче, који су имали мању минутажу и који су мало играли на мечевима протекле јесени. Сматрају, да су нови играчи права појачања, која могу да одговоре задатку стручних штабова и да могу Радник да уведу у плеј-оф а са Динамом да могу да изборе опстанак у Супер лиги.

Радник су напустила 7 играча: Стојановић, Радовић, Пантелић, Жарковић, Џемаили, Младеновић и Чубрило. Нова имена у тиму тренера Милановића су: Дамњановић, Кричак, Лајовић и Стаменковић. Радник је на граници уласка у плеј-оф, па се може очекивати да сурдулички клуб све своје снаге усмери ка испуњењу тога циља.

Динамо ће имати другачији задатак у наставку шампионата Супер лиге. Врањски клуб имаће задатак да избори опстанак у друштво суперлигаша. Последње место на табели и није неки капитал пред наставак сезоне, али се у клубу надају да могу до опстанка. Због тога су у Динаму изменили скоро читав састав тима. Довели су, како кажу, проверене играче, који могу да испуне задатке стручног штаба. У Динамо су дошли: Панчевски, Николичић, Бјеона, Јовановић, Ожеговић и Сејду. Четрнаест играча напустило је редове Динама: Зуцовић, Радивојевић, Станојевић, Тијаго, Лакосић, Станковић, Стојковић, Сићовић, Лалатовић, Јокић, Вукић, Ђокић и два Ђурића.

Резултати и пласман на крају сезоне показаће да ли су Радник и Динамо имали прави избор играча у зимском прелазном року.

 

 

Подели: