Одбојкашки клубови из Врања изгубили мечеве редовних кола шампионата

У 19. колу Прве лиге Србије, одбојкашице Врања изгубиле су меч на домаћем терену, резултатом 3:0 у сетовима од Београда. Због болести, Врање није успело да изведе комплетан играчки састав на утакмици, па је и пораз био неминован. Руководство београдског тима није се понело коректно, јер није хтело да изађе у сусрет Врањанцима да се утакмица одложи, па је то бацило сенку на овај меч. Одбојкашице Врања и даље заузимају седму позицију на табели са 30 бодова. У наредном колу  Врање гостује Спартаку у Љигу.

Пораз су доживели и одбојкаши Врања у мечу 13. кола Друге лиге Исток. Поражени су у тај бреку, резултатом 3:2 у Неготину од Хајдук Вељка. Овим поразом врањски клуб је шансе за врх табеле свео на домен теорије. У првом сету било је 25:16 за домаћина у овом мечу. Следеће три сета завршена су идентичним резултатом 26:24 и то два победом Хајдик Вељка а један тријумфом  Врања. У тај бреку Неготинци су били бољи са 15:12. Врање је треће на табели са 27 бодова а у наредном колу игра на домаћем терену са Раданом из Лебана.

У истој ситуацији су и одбојкашице Панде, које су после пораза у Лесковцу од Дубочице, такође изгубиле шансу за врх табеле. Резултат је био 3:1 у сетовима за лесковачке одбојкашице, које су овом победом престигле Панду на табели Друге лиге Исток. Панда је добила други сет резултатом 25:18 и то је било све јер су домаће одбојкашице остала три сета победиле са: 25:15, 25:16 и 25:18. Панда је трећа на табели са 34 бода а прва Десетка из Ниша има 7 бодова више од врањског тима. У 16. колу Панда дочекује Јагодину у Врању.

Топ Спин је рутински, резултатом 4:0 у партијама савладао Ђердап из Кладова у 12. колу Друге стонотениске лиге група Југ. И пре овог меча, врањски тим био је фаворит и само се није знао резултат меча, јер победа није долазила у питање. Изненађење кола приредили су стонотенисери Озрена из Сокобање, који су победили лидера на табели, прокупачког Топличанина. Сада Топ Спин и Топличанин на првом месту табеле имају исти број бодова. У наредном колу Топ Спин гостује Радничком у Пироту.

Подели: