Инфо дан о програму Креативна Европа у Врању

Деск Креативна Европа Србија у сарадњи са Народним музејом Врање и библиотеком „Бора Станковић“ организује „Инфо дан“ о програму под називом „Креативна Европа“ у четвртак 28. фебруара. У циљу адекватног информисања културне јавности о програму и конкурсној процедури, односно како на најлакши начин обезбедити финансијску подршку кроз у оквиру програма, говориће Димитрије Тадић, руководилац Деска Креативна Европа Србија.

Презентација је намењена представницима установа и организација у култури из градова и општина на југу Србије – руководиоцима и запосленима у музејима, позориштима, библиотекама, архивима, културним центрима и другим установама културе и организацијама цивилног друштва.

Oрганизатори овог догађаја упутили су им позив да искористе прилику да сазнају више о смерницама конкурсних позива који ће бити расписивани током године: приоритетима програма, условима за конкурисање и специфичним питањима која се односе на досадашње учешће Србије у програму. Разговараће се и о потенцијалима пројектних идеја установа и организација из Врања и околине за остваривање европске сарадње у оквиру програма Креативна Европа.

Почетак је заказан за 13 часова у Галерији Народног музеја Врање.

 

Подели: