Убедљива победа Српске напредне странке на изборима за чланове Савета месних заједница у Шиду

Српска напредна странке на изборима за чланове Савета месних заједница на територији општине Шид однела је убедљиву победу. Тим поводом у нашу редакцију стигло је саопштење за јавност које преносимо у целости:

Српска напредна странка однела је убедљиву победу на изборима за чланове Савета у свих 19 месних заједница натериторији општине Шид.

Српска напредна странка је добила безрезервну подршку грађана који су без дилеме изабрали политику која у свом основу садржи залагање за унапређење животних стандарда свих грађана, а која се годинама показује путем многих резултата.

За чланове Савета Месних заједница бирао се 91 кандидат, а изабрани су сви кандидати СНС у 19 месних заједница. Укупна излазност бирача на целој територији општине Шид била је 35,28 одсто.

Општински одбор Српске напредне странке Шид се захваљује свим грађанима који су гласали и указали поверење. Политика и визије председника Александра Вучића, која се заснива на константном труду, раду и упорности, је основа за напредак и просперитет друштва. Трудићемо се да тим путем чврсто идемо и да својим радом, знањем и искуством оправдамо поверење грађана општине Шид.“

Подели: