КМФ Врање – Нови Пазар у суботу 2. марта у Врању

КМФ Врање, рукометаши, одбојкашке екипе и кошаркаши Мораве и Радника играју утакмице редовних кола шампионата у којима су им бодови неопходни за даљи пласман.

У 15. колу Прве футсал лиге, Врање дочекује у суботу у 17 сати и 30 минута Нови Пазар. Две победе за редом Врања и добар пласман Новог Пазара обећавају добру фудбалску представу. Пазарци су боље пласирани од Врања, али ако желе бег из опасне зоне на табели, домаћи фудбалери морају да победе.

Ово је само једна од битних утакмица за врањски клуб, јер свака наредна за њих биће и квалификациона.

13. коло Супер Б лиге, доноси меч у Куршумлији између истоименог домаћег тима, који се некада звао Планинка Пролом вода, и рукометаша Врања 1957. Овај меч који се игра у суботу у 19 сати је дошао у незгодно време за врањске рукометаше, који су прошле суботе високо поражени од Хајдук Вељка на домаћем паркету. Куршумлија је бољепласирана на табели па има улогу фаворита на овом сусрету.

У одбојкашком шампионату Прве лиге за жене играће се утакмице 21. кола. До краја шампионата остале су још две утакмице, а одбојкашице Врања дочекују Јединство из Ужица. Врање има 9 бодова више од ужичког тима, па је фаворит на овом сусрету. У последњем колу Врање гостује Такову у Горњем Милановцу а првенство ће завршити у средини табеле.

Одбојкаши Врања почињу учешће у доигравању у Другој лиги Исток. После 14 одиграних кола прве четири екипе играће Плеј оф за првака а остале четири за опстанак у лиги. Врање игра у Плеј офу са  Топличанином из Прокупља, Десетком из Ниша и Хајдук Вељком из Неготина. Највеће шансе за првака лиге има прокупачки тим. У 15. колу Врање гостује у недељу у Нишу тиму Десетке.

Одбојкашице Панде иду у Бор, где се састају са истоименим тимом у 17. колу Друге лиге Исток. Панда има 12 бодова више од Бора, али домаћи терен и публика су на страни Боранки. Утакмица се игра у суботу од 18 часова.

У Првој регионалној кошаркашкој лиги Исток играју се утакмице 20. кола шампионата. Морава У Владичином Хану дочекује у недељу у 17 сати, Јабланицу из Медвеђе. Досадашњи резултати показују да су кошаркаши Јабланице врло неугодан противник Ханчанима. Шансе за победу су на страни домаћег тима, који јури прво место на табели. Кошаркаши Радника, у Сурдулици дочекују Сокобању и апсолутни су фаворити за победу. Утакмица се игра у суботу од 20 сати и 30 минута.

Подели: