Динамо – Чукарички у недељу у Сурдулици

Фудбалери Динама имају тежак меч у Сурдулици са Чукаричким из Београда. Радник је гост Спатаку у Суботици, док КМФ Врање игра у Београду са фудбалерима Српске.

У 26. колу шампионата Супер фудбалске лиге Србије, Динамо из Врања игра у недељу у Сурдулици тежак меч са Чукаричким из Београда. Чукарички је одлично пласиран на четвртом месту табеле са 48 освојених бодова и јури позицију на табели која гарантује учешће у Евро куповима. Динамо има серију одличних резултата и очекује се у табору врањског суперлигаша да се та серија настави.

Неће бити нимало лако освојити бодове на овом мечу. А то потврђују и првотимци Динама, најбољи стрелац Жељко Димитров и капитен Млађан Стевановић.

Ако се поклопе остали резултати, конкурената Динаму, врањски тим може да по први пут препусти последње место на табели, Земуну или Раду.Радник из Сурдулице, који јури Плеј оф, гостује у Суботици тиму Спартака. Осим за себе, фудбалери Радника могу, евентуалном победом, да помогну и Динаму, јер је Спартак такође кандидат за испадање из Лиге.

Клуб малог фудбала Врање у Првој футсал лиги, у 16. колу, гостује екипи Српска у Београду. Врањски клуб има серију добрих резултата и налази се на граници опстанка у лиги. Врање је девето са 16 бодова, док су на седмом и осмом месту Ивањица и Српска са по 19 бодова. Биће ово меч две искусне екипе, којима су бодови преко потребни.

 

 

 

 

 

 

 

Подели: