Рукометаши Врања играће са Златаром из Нове Вароши

Рукометаши Врања 1957, против Златара из Нове Вароши, желе да прекину серију пораза. Одбојкашице Панде дочекују Пирот а одбојкаши Врања играју у Неготину. Стонотенисери Топ Спина су домаћини Лужници из Бабушнице.

У рукометној Супер Б лиги играју се утакмице 14. кола шампионата. Врање 1957, сутра у 19 сати у врањској Хали спортова дочекују Златар из Нове Вароши. Играће два тима која су један до другога на табели. Врање 1957 је шесто са 12 а Златар је седми са 11 освојених бодова. Врањски рукометаши имају 6 победа и 7 пораза, док Златар има 5 победе, шест пораза и један нерешен резултат. Врање је фаворит на овом мечи иако се ради о два скоро изједначена тима по квалитету.

Због финалног турнира Купа Србије у одбојци, овог викенда се не играју мечеви у шампионату Супер и Прве лиге. У Другој лиги Исток играју се утакмице 16. у мушкој и 18. кола у женској конкуренцији. Одбојкаши Врања играју у Неготину са Хајдук Вељком у другом колу Плеј офа. Неготинци су благи фаворити на овом мечу.

Одбојкашице Панде, сутра у 17 сати у сали Медицинске школе дочекују екипу Пирота. Панда је трећа а Пирот девети на табели а бодовна разлика је 24 бода у корист одбојкашица из Врања, што показује ко је фаворит на овом мечу.

Кошаркаши Мораве играју у Лесковцу са Актавис Академијом, а Радник из Сурдулице гост је кошаркашима Бора, у мечевима 21. кола Прве регионалне лиге Исток. Морава би требало да има лак посао против Лесковчана, јер је боља у свим сегментима тима. Радник ће имати мало тежи посао у Бору, јер се домаћи кошаркаши боре за опстанак у лиги.

У 14. колу стонотениске Друге лиге, група Југ, Топ Спин у Врању дочекује Лужницу из Бабушнице. Врањски стонотенисери су апсолутни фаворити за победу, боље су пласирани, имају квалитетнији састав и сваки други резултат осим максималне победе био би прворазредно изненађење.

 

 

 

 

Подели: