Одржана конференција за медије поводом премијере нове представе

Поводом премијере нове представе врањског ансамбла на вечерњој сцени „Живот у тесним ципелама“ коју је по тексту Душана Ковачевића режирао Давид Алић, одржана је конференција за новинаре у сали Дома војске.

Представа у којој игра седморо глумаца је захтевна, текст актуелан јер описује нашу данашњицу. Једна од основних ствари којима се овај комад бави су ријалити програми и слика која се у медијима прави о свакодневним догађајима.

Млади редитељ из Пирота Давид Алић каже да му је било велико задовољство да упозна нове људе, види шта имају да понуде и да сарађује са њима у пријатној атмосфери.

Андреја Рондовић која је у овом позоришном остварењу била задужена за сценографију истакла је да се нада да ће представа достићи свој прави визуелни ефекат.

Док чекамо да добијемо своју зграду, одважили смо се да реализујемо један овако велики и комплетан пројекат, а цела представа као да осликава нас у последњих седам година, рекле су глумице врањског позоришта.

Након претпремијере представе „Живот у тесним ципелама“ у уторак, 12. марта, премијерно извођење заказано је дан касније у сали Дома војске у Врању.

Подели: