СНС: Господо демократе, лажима и мржњом не можете убедити грађане да им желите добро 

Градски одбор Српске напредне странке у Врању огласио се саопштењем које преносимо у целости:

Поводом саопштења Демократске странке у Врању, или барем онога што је остало од ње Градски одбор Српске напредне странке издаје следеће саопштење:

Са неверицом констатујемо да ја последње саопштење Демократске странке један заиста бедан покушај комерцијализације убијеног премијера у контексту квази грађанских протеста који се дешавају у нашем граду.

Немојте да лажете да ви подржавате протесте 1 од 5 милиона. Што не будете искрени и кажете грађанима да их ви организујете? Зашто се кријете? Није вас ваљда срамота ваше владавине, која је остала упамћена по пљачкашким приватизацијама и економском уништавању Србије? Господо демократе лажима и мржњом не можете убедити грађане да им желите добро.

Немојте нама да причате како је грађанима данас и како су нам потребна нова радна места.  Па од вашег одласка са власти у Србији је отворено скоро 200 нових фабрика. Да ли знате шта то значи? То значи да сте и више од тог броја ви уништили и затворили док сте били на власти, каже се у саопштењу ГрО СНС у Врању.

Да ли знате колико је километара ауто путева и путева изграђено од када нисте више ни близу парама грађана Србије? А једини путеви које сте ви градили су били путеви до ваших џепова и текућих рачуна, које сте добро напунили.
Можда треба да вас питамо колико је школа и болница изграђено и реконструисано. Колико је ….

А што се тиче ванпарламентарне борбе коју помињете, верујте чека вас дуга ванпарламентарна борба. Напуштање локалне скупштине је још један пуцањ у празно и доказ ваше дезоријентисаности као опозиције.

Господо демократе и после толико година од убиства тадашњег премијера Зорана Ђинђића, ви, његови политички унучићи, га и дан-данас убијате и сахрањујете. Својим назови политичким деловањем не дајете му да почива ни на оном свету, већ га опијени мржњом и лажима свакодневно преврћете у гробу, стоји у саопштењу ГрО СНС у Врању.

Подели: