Булатовић: Напад на Ђорђевића – напад на ГрО СНС у Врању

Директор „Водовода“ Горан Ђорђевић и генерални секретар Гро СНС у Врању  претучен је  испред своје куће у ноћи између четвртка и петка. Тим поводом одржана је конференција за новинаре у просторијама Градског одбора Српске напредне странке у Врању којој су присуствовали највиши функционери ове странке.

-С обзиром да је Горан Ђорђевић генерални секретар ГрО СНС у Врању, ово је за нас напад на Градски одбор и на политику коју наш одбор на локалу спроводи. У претходним годинама колико смо на власти упорно се црта мета на челу Ђорђевића од стране појединих медија и не само њему већ и свим функционерима СНС – рекао је председник Градског одбора Српске напредне странке у Врању и народни посланик Славиша Булатовић

Булатовић је додао да полиција предузима све мере и радње на расветљавању овог догађаја и интензивно трага за осумњиченима.

Директор „Водовода“ Горан Ђорђевић и генерални секретар Гро СНС у Врању претучен је испред свог породичног дома када су нападачи  металним шипкама насрнули на њега.

– Моја породица и ја смо нападнути на прагу породичне куће у 21 сат. Два маскирана човека су металним шипкама напала моју породицу односно супругу, ћерку од 16 година и десетогодишњег сина. Захваљујући сналажљивости и борбености супруге и ћерке избегнут је тежи инцидент. Верујем у полицијске органе, судство и правосуђе да ће наћи починиоце овог догађаја и да ће их процесуирати – рекао је Ђорђевић на конференцији за новинаре.

 

 

Подели: