Врањски социјалисти најоштрије осуђују напад на Ђорђевића

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Врању огласио се саопштењем које преносимо у целости:

Градски одбор Социјалистичке партије Србије у Врању, најоштрије осуђује напад на секретара Градског одбора Српске Напредне Странке у Врању и директора ЈП „Водовод“ Врање Горана Ђорђевића и његову породицу, који се десио у ноћи 14.3.2019. године у породичном домаћинству у Врању.

Позивамо надлежне службе да најхитније пронађу починиоце овог гнусног напада и најстрожије их процесуирају. Сматрамо да је јучерашњи напад недопустив и да сви заједно морамо учинити све како би послали јасну поруку криминалцима и интересним групама да се неће толерисати било какав вид насиља нити подстицања на насиље и поделе међу грађанима.

Пружамо пуну подршку институцијама система у решавању овог случаја, као и подршку породици да превазиђе трауме које је преживела. Веровали смо да је време паљевина, напада на појединце и узнемиравања породица прошлост кроз коју смо прошли на путу изградње друштва које се бори за политику мира, толеранције и разумевања.

Овакви инциденти и напади неће нас обесхрабрити ни уплашити, већ зближити и ујединити у одлучној заједничкој борби за равноправно и солидарно друштво, за друштво у коме ће сваки дан бити дан развоја, напредка и дан без насиља, стоји у саопштењу Градског одбора Социјалистичке партије Србије у Врању.

 

 

Подели: