Завршава се шампионат у Првој лиги за одбојкашице

Одбојкашице Врања одиграће утакмицу последњег кола шампионата са Таковом у Горњем Милановцу, док кошаркаши и стонотенисери настављају битку за бодове.

Последње коло у Првој одбојкашкој лиги за жене игра се у суботу и недељу. Одбојкашице Врања одлазе у госте Такову у Горњем Милановцу. Ово ће бити само утакмица за престиж, јер је Врање на седмом месту са 34 бода а Таково је осмо са 4 бода мање. Врањске одбојкашице не могу да напредују на табели Прве лиге, па ће сезону завршити у средини табеле. Да није било неких ненаданих пораза у тај бреку, Врање би сигурно заузело неку вишу позицију на табели.

У 17. колу Друге лиге Исток, у мини лиги, одбојкаши Врања у суботу у 20 сати у Хали спортова дочекују Топличанин из Прокупља. Топличанин, лидер на табели за кога се може рећи да је обезбедио прво место, долази у госте Врању, које је четврто на табели. Тим из Прокупља је фаворит на овом мечу и сигурно неће да ризикује да изгуби овај сусрет.

У женском такмичењу у 19. колу, Панда гостује у Куршумлији. Куршумлија је седма на табели и има 14 бодова мање од Панде, која је трећа. Али домаћи терен може да буде пресудан за исход ове утакмице. Панда има бољу екипу, али сваки резултат је могућ.

Кошаркаши Радника, у 22. колу шампионата Прве регионалне лиге Исток, дочекују Јабланицу из Медвеђе у балон сали у Сурдулици. Радник је бољепласиран на табели од Јабланице и на папиру је фаворит за освајање бодова. Дужу клупу има тим Радника, па и то може да буде пресудно за исход ове утакмице.

Морава у недељу у Владичином Хану дочекује Младост Весну из Беле Паланке. Победа не би смела да дође у питање, јер су кошаркаши Мораве, тим који јури прво место а екипа из Беле Паланке се бори за опстанак.

Стонотенисери Топ Спина у Врању дочекују Озрен из Сокобање у 15. колу Друге лиге групе Југ. Апсолутни фаворити, врањски стонотенисери, не дају ни минималне шансе гостима да освоје макар један сет. Миленковић, Филиповић и остали играчи Топ Спина су много квалитетнији од стонотенисера из Сокобање. И после овог кола Топ Спин ће остати на првом месту табеле.

Подели: