Држава инвестицијама против хулигана и насилничког понашања

Градски одбор Српске напредне странке у Врању одржао је конференцију за новинаре као би пружио подршку председнику Србије Александру Вучићу и указао на присутност државе на југу Србије.

– Ситуација у држави је тешка али је била и тежа пре доласка Српске напредне странке са коалиционим партнерима на власти. Доласком Александра Вучића на челу државе у Србији су се десиле велике промене. У Врању и у Пчињском округу реализују се бројни пројекти, као што је и 2014. године обећао Вучић. Ако неко може да донесе бржем развоју и стабилности Србије мора бити бољи од председника Србије Александра Вучића и мора да убеди грађане не насиљем и не упадом у зграду РТС-а носећи у рукама моторну тестеру. Пристојна Србије то осуђује, рекао је председник врањских напредњака и народни посланик Славиша Булатовић. Промене на боље не може донети силеџија Бошко Обрадовић. Што се тиче ГрО СНС у Врању захвалио бих се свим члановима странке у Врању и симпатизерима који су јуче послали јасну поруку да су уз председника Вучића.

Потпредседник ГрО СНС у Врању др Слободан Миленковић је указао на присутности државе на југу Србије кроз реализацију многих пројеката у Врању.

-Србија је била 2012. године пред банкротом али мерама фискалне консолидације економско стање у држави је много боље, тако да можемо у самом граду да реализујемо многе значајне капиталне пројекте. Вредност релизованих пројекта и оних који тек треба да се реализују је 30 милиона евра.

Потпредседник ГрО СНС у Врању Горан Николић је као потврду да је држава присутна на југу Србије преко својих ресорних министарстава, навео капитални пројекат изградње трафостанице Момин камен у Грделичкој клисури вредности преко 500 милиона динара.

 

Подели: