Дан отворених врата – шанса за младе који траже посао

Kомпанија British American Tobacco огранизовала је традиционални Дан отворених врата у својој фабрици у Врању и на тај начин омогућила најбољим студентима и младим људима који траже посао да упознају потенцијалног послодавца кроз сусрет са радним окружењем. Тим поводом, фабрику су посетили дугогодишњи партнери те компаније из Филијале Националне службе за запошљавање у Врању и Високе школе примењених струковних студија.

Студенти и млади људи који траже посао посредством НСЗ били су у прилици да се упознају са начином рада фабрике, присуствују процесу производње, упознају културу интернационалног производног окружења, као и да од менаџмента компаније БАТ добију одговоре на све што их интересује по питању професионалног развоја и планирања каријере.

Kомпанија већ дуги низ година блиско сарађује, како са Високом школом примењених струковних студија чије кадрове школује у оквиру свог производног програма, тако и са Националном службом за запошљавање, а управо та сарадња резултирала је пријемом више од 20 младих и школованих људи различитих профила.

-Наша филијала у Врању има традиционалну и успешну дугогодишњу сарадњу са компанијом БАТ, што показује број младих људи које смо заједничким ангажманом запослили у претходном периоду. Задовољство нам је да и ове године будемо део Дана отворених врата, како бисмо онима који су на почетку своје пословне каријере омогућили да упознају начин рада и пословање успешне светске компаније као што је БАТ – истакао је директор Филијале НЗС у Врању, Дарко Јанковић.

Будући да је један од постулата пословања компаније друштвена одговорност, British American Tobacco већ дуги низ година континуирано улаже у развој младих кроз различите пројекте на пољу едукације, а посебна пажња посвећена је добробити локалне заједнице и свих њених чланова – стоји у саопштењу ове комапније.

Подели: